Vaatetus viestii!

05.12.2019

Vaatetus viestii!

Oletko koskaan miettinyt, mitä vaatetus viestii?

"Miten pukeudut, ei määrittele sitä, kuka sinä olet henkilönä, eikä määritä arvoasi ihmisenä", sanoo Darlene Price, Well Said, Inc: n presidentti ja kirjan kirjoittaja Business Insiderin artikkelissa.

Pitää paikkansa! "Mutta olipa se reilua tai ei, ihmiset arvioivat meitä sen perusteella, miltä näytämme, ja yksi osa sitä on miten pukeudumme." Vaatetus vaikuttaa etenkin työpaikalla huomattavasti siihen, miten muut näkevät sinut ja miten he suhtautuvat sinuun, hän sanoo.

Tutkimukset osoittavat, että ulkonäkö vaikuttaa voimakkaasti muiden käsitykseen taloudellisesta menestyksestäsi, auktoriteetistasi, luotettavuudestasi, älykkyydestäsi ja soveltuvuudestasi palkkaamiseen tai ylennykseen.

Tutkimuksissa on myös havaittu, että kun yhdistät ulkonäkösi kommunikaatiotaitoihin, et vaikuta vain muiden käsitykseen sinusta, vaan myös heidän käyttäytymisensä sinua kohtaan. "Vaatteet ja viestintätaidot määräävät, täyttävätkö muut pyyntösi, luottavatko he sinun tietoihin, antavat sinulle pääsyn päätöksentekijöihin, maksavat sinulle tietyn palkan tai palkkion, palkkaavat sinut tai ostavat tuotteita ja palveluita" hän sanoo.

Taitava pukeutuja myy enemmän!


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.

tilaa uutiskirjeemme